Forsiden
Home
Siste nytt
News
Hundene
Our dogs
Om oss
About us
Kull
Litters
Planer
Plans
Fotoalbum
Photos
Filmsnutter
Films
Linker
Links
Til minne
Late dogs
Kontakt
Contact
Gjestebok
Guestbook

Kull 4

Parring i januar 2018:

U: RLII AGHII N A(H)CH N ACH SE A(H)CH SE ACH Redrivals Vinx Gamechaser "Nike"

&

E: AKC GCHS NSDTRC-USA CH SHR Quill`s Cradle Of Wilderness CD RA SH CGC WCX VCX "Trapper"

Nike Trapper

Eier: Gøril Risan, Norge

Født: 04.07.2012

HD & AA: A/0

Øyelysing: Frilyst

DNA prcd-PRA: A/clear

DE (degenerativ encefalopati): clear

Eier: Randy Harrold & Wendy Shumway, USA

Født: 24.12.2010

HD & AA: Good/normal

Øyelysing: Frilyst

DNA prcd-PRA: A/clear

CEA: clear

DE (degenerativ encefalopati): clear

DM (degenerativ myelopati): clear

JADD : clear

CP1 : clear

Heart/thyroid : normal/clear

MERITTER:

Agility:

- Norsk agility champion
- Norsk agility hoppchampion
- Diplom ag-hopp klasse 2
- Svensk agility champion
- Svensk agility hoppchampion

Jakt:

- 91/100p uoff. WT (BK)
- Bestått kvalifiseringsprøve

Utstilling:

- BIM, Cacib, Cert

Lydighet:

- 1. premie LPI

Rally-lydighet:

- RLII

Annet:

- Kjent mentalstatus, skudd=1
- Nike i k9data

MERITTER:

Jakt:

- SH (senior hunter), WCX (working certificate excellent), VCX (versatility excellent)

Utstilling:

- GCHS (Silver Grand Champion)

Lydighet:

- CD (companion dog)

Rally-lydighet:

- RA (rally advanced)

Annet:

- Rusty Jones recipient (allsidighetstrofè)
- Brukes regelmessig i praktisk jakt
- CGC (canine good citizen)
- Trapper i k9data

Nike:

Nike er en av syv valper som ble født i 2012 etter NORD VCH Arbetsviljans Björklöv "Lynx" og FIN UCH BH Jones Juwel vom Lech-Toller Nest "Viljo. Begge foreldre er høyt premierte konkurransehunder. Les mer om Lynx og Viljo her. De fleste av Nikes søsken konkurrerer i ulike kategorier av hundesport, og èn er offentlig tjenestehund.

Nike er særdeles sosial og har et fantastisk gemytt. Hun har en positiv innstilling til såvel mennesker i alle aldersgrupper, som andre hunder. Hun er et at arbeidsjern, som gir alt hele veien, og har stor samarbeidsvilje. Jeg har hatt gleden av å jakttrene henne fra tid til annen, og hun er ekstremt lettført og lydhør, selv overfor andre førere enn sin eier.

Nike har utført MH. For øvrig finnes alle data om henne og hennes søsken her.

Trapper:

Trapper kommer fra Quill tollers, og oppdretter Betty King i USA.

Han kommer fra et kull på syv søsken. Hans linjer preges av jakthunder. Trapper er en allsidig hund, som er premiert innenfor flere grener.

Trapper er normal/clear på alle tester vi har så langt i rasen. Han har en atletisk og rasetypisk kropp med et fantastisk steg, og ble raskt utstillingschampion.

Mentalt er Trapper en tvers gjennom snill og vennlig hund som elsker menneskelig kontakt - fra både voksne og barn. Han er selvsikker, men innehar absolutt ingen agressivitet mot andre hunder. Han er angivelig veldig lettrent, og en smart hund. Han samarbeider godt, men kan av og til framstå noe sta når han tror han vet best. Han arbeider med stort driv, håndterer stress uten å bli frustrert, og blir ikke stresset i jaktsituasjoner - verken på prøve eller praktisk. Han jaktes jevnlig med på ulike fuglearter, og plukker alt.

Trapper har flere kull født i perioden 2015-2016. Vi har hatt gleden av å følge fire av hans flotte valper etter kombinasjonen mellom han og Lynx. Vi er så fantastisk fornøyde med det vi har sett så langt i disse! Valpene er friske, arbeidsvillige og har et helt enestående gemytt.

Vi er utrolig takknemlige for at hans eiere, Randy Harrold og Wendy Shumway, lar oss få bruke Trapper som far til nok et kull! ! Nå krysser vi fingrene for at et norsk/amerikansk kull fullt av friske og arbeidsglade hunder får se dagens lys i løpet av midten av mars 2018!

...

Med en kombinasjon mellom Nike og Trapper, håper vi på friske valper med flott gemytt og fine arbeidsegenskaper, som er enkle å ha med seg rundt omkring i så vel utstillingsringen som i byen eller i skogen.
Eksteriørt har vi tro på at Nike og Trapper vil utfylle hverandre godt, og gi atletiske hunder med funksjonell konstruksjon.

Valper etter kombinasjonen mellom Nike og Trapper egner seg for aktive hjem med deg som har tid og interesse av å trene jevnlig og målrettet med en arbeidsglad hund. Valpene vil ikke egne seg som kun turkamerater.

Hvis du er interessert i en valp etter denne kombinasjonen, ta gjerne kontakt med oss. Vi anbefaler at du først leser nøye gjennom våre avlsmål og hva vi kan tilby deg som valpekjøper, samt hva vi forventer av deg her.Flere bilder av Nike og Trapper:

Nike Trapper
Nike Trapper
Nike Trapper
Nike Trapper
Nike Trapper
Nike Trapper
Nike Trapper
Nike Trapper


© Løhre